| genritomasino77 | Дата: Четверг, Вчера, 18:02 | Сообщение # 1 |
|
зашёл в гости
Подарочки: 0 + Репутация: 0 ±
Статус: Offline Полное имя: Genri Tomasino Страна
Город
Дети:
Дата рождения деток:
| Vai kāds ir sastapies ar platformu, kas piedāvā ne tikai standarta spēļu klāstu, bet arī regulāri pievieno kaut ko pilnīgi jaunu un negaidītu, lai nekad nerastos sajūta, ka esi redzējis jau visu, un turklāt dara to ar tādu kvalitāti, kas liek aizrauties elpai katru reizi, kad ieraugi svaigu papildinājumu?
|
| |
|
glitter link generator
|
| daryamarkina0608 | Дата: Четверг, Вчера, 18:51 | Сообщение # 2 |
|
зашёл в гости
Подарочки: 0 + Репутация: 0 ±
Статус: Offline Полное имя: Secretplayer Warrior Страна
Город
Дети:
Дата рождения деток:
| Tas, ko tu apraksti, ir tieši tas, ko es pats ilgu laiku meklēju, proti, vietu, kur rutīna nekad neiestājas un kur katrs jauns apmeklējums var nest kaut ko tādu, ko neesi gaidījis. Lielākā daļa platformu diemžēl apstājas pie pamata komplekta un reti kad patiešām pārsteidz, tāpēc sajūsma pamazām izplēn un viss kļūst paredzams. Bet es atklāju https://bigbass.lv/ un tur es beidzot sajutu to nepārtraukto svaiguma vilni, kas neļauj atslābt un vienmēr liek sekot līdzi, kas jauns parādījies. Katru reizi, kad šķiet, ka nu gan esi redzējis visu, viņi nāk klajā ar kaut ko tādu, kas atkal aizrauj un liek aizmirst par visām citām vietām. Tā ir ļoti reta spēja, un es to novērtēju daudz vairāk nekā jebkuru īslaicīgu akciju vai uzpūstu bonusu. Tieši šī dinamika man ir kļuvusi par vienu no galvenajiem iemesliem, kāpēc es šeit atgriežos, jo garlaicībai tur vienkārši nav vietas, un tas ir kā svaiga gaisa malks piesātinātā vidē.
|
| |
|
glitter link generator
|