Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Главная fame-male - Форум Регистрация Вход
Мы переезжаем на новый наш форум!!!В связи с неполадками на этом!!!Ждём вас всех на новом нашем форуме!!! //ja-mama2.ucoz.ru/forum/
Дневнички Интервью Фотоконкурсы Школа фотошоп

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Надёна, Солнышко  
fame-male
parhomeliankillДата: Суббота, Вчера, 17:32 | Сообщение # 1
зашёл в гости
Подарочки: 0  +
Статус: Offline
Полное имя:

Страна

Город

Дети:

Дата рождения деток:

Meklēju vietni, kur var iepazīties ar skaistām un simpātiskām meitenēm, sarakstīties ar viņām un varbūt arī ko vairāk. Vai kāds var ieteikt kādu labu vietni?

glitter link generator
nesterlitopicezДата: Суббота, Вчера, 17:33 | Сообщение # 2
зашёл в гости
Подарочки: 0  +
Статус: Offline
Полное имя:
Nester litopicez

Страна

Город

Дети:

Дата рождения деток:

Sveiki! Pirms nedēļas dzeru alu ar draugiem Jūrmalā, un viens no viņiem pieminēja šo vietu. Es neesmu liels cibernets piedzīvojumu cienītājs, bet nolēmu pamēģināt. Pirmā lieta, ko ievēroju, bija tas, ka šis ir īsts ero čats ar reāliem plikumiem cilvēkiem. Mani saistīja pāru kameras, jo var redzēt, kā viņi par tokeniem dara visu, ko tu vēlies. Varu teikt, ka manas pieredzes līmenis ir paaugstinājies. bongacams.com ir vieta, kur es varu justies droši un anonīmi, kas ir svarīgi mazajā Latvijā, kur visi visus pazīst. Esmu apmierināts ar to, cik ātri tiek izpildītas čata komandas, un noteikti atgriezīšos.

glitter link generator
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

На форуме проходит интервью !!!

На нашем форуме проходят разные фото и фотошоп конкурсы,спешите принять участие!!!А также теперь на нашем форуме есть школа Фотошоп!!!

Сегодня нас посетили
Copyright MyCorp © 2026
Бесплатный хостинг uCoz